Nieuws


Mooie afsluiter van de L1-dressuur

Afgelopen zondag (13 november) zijn Nachtwind en Floor weer op wedstrijd geweest. Na een periode van vakanties van zowel Nachtwind als van Floor is het nu weer tijd om samen op pad te gaan. Deze keer gingen zij op weg naar Hoogenweg om daar twee proeven in de L1 te rijden. Er werden twee fijne proeven gereden die de volgende punten opleverden: 196 en 197 punten. Dit staat gelijk aan vier winstpunten! Dit was nog niet alles. Bij het inlopen van de kantine kreeg Floor te horen dat zij ook nog twee keer de derde prijs mee naar huis mocht nemen. 

 

Dit is een mooie afsluiter van het L1 en zullen zij binnenkort nog meer wedstrijdkilometers maken en debuteren in de L2!


Auerbach dochter Kampioen Elitekeuring

Op de Nationale Elitekeuring van 27 augustus werd Destiny-V. van de familie Visschers uitgeroepen tot Kampioen en mocht daarbij als enige merrie het elitepredikaat mee naar huis nemen. 

 

Destiny- V. heeft als vader Auerbach die voorheen bij ons in dekdienst heeft gestaan. Moedervader van Destiny-V. is onze Adel 'Sport'. 

 

Wij kijken terug op een geslaagde dag met daarbij mooie resultaten van onze hengsten Nachtwind en Adel maar ook van onze voormalige hengsten Auerbach en Stale.


Mooie resultaten bij de Nationale Elitekeuring

Naast de Kampioen Destiny-V. waren er nog vier driejarige merries die een poging hebben gewaagd om het elitepredikaat binnen te halen. Helaas hebben zij het net niet gehaald maar dat maakt ons zeker niet minder trots. 

 

Met 7,8 punten werd Anni (v. Adel) opgenomen in het stamboek. Anni werd gevolgd door Alouette Abby van de Schotenshoeve (v. Adel) met 7,7 punten. Met een puntenaantal van 7,6 zijn Kristel (v. Stale), Jasmijn (v. Auerbach) en Alania (v. Adel) ingeschreven in het stamboek.


Trots op Adel en onze voormalige hengsten!

Op de Nationale Elitekeuring van 27 augustus a.s. zal Adel vertegenwoordigd worden met 3 dochters die gaan strijden voor het elitepredikaat. Ook zal er van onze voormalige hengsten Stale en Auerbach allebei een dochter afvaardigen naar Vragender voor een poging tot het elitepredikaat. 

 

Wij als hengstenhouder en liefhebber kunnen niet meer dan trots zijn op Adel en onze voormalige hengsten. Daarnaast kijken we uit naar deze dag!De visitekaartjes van Nachtwind op CK Oost

Op de keuring van KVTH regio Oost zijn er fantastisch resultaten behaald bij de veulens! Naast de kampioen, reserve kampioen en derde op tal, wisten nog drie Nachtwind veulens zich te selecteren voor de Nationale veulenkeuring in Vragender. De volgende resultaten zijn behaald door de veulens:

 

𝙎𝙚𝙡𝙞𝙣𝙖 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙃𝙖𝙡𝙨𝙚 𝙍𝙪𝙜

Algemeen veulenkampioen, Kampioen merrieveulens geboren na 28 april 2022

𝙎𝙘𝙝𝙖𝙧𝙞𝙣𝙖

Algemeen reserve veulen kampioen, Kampioen merrieveulens geboren vòòr 28 april 2022

𝙉𝙞𝙚𝙢𝙤 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙎𝙡𝙞𝙣𝙜𝙚

Kampioen hengstveulens, derde op tal veulenkampioenschap

𝘼𝙡𝙮𝙨𝙨𝙖

Reserve kampioen merrieveulens geboren na 28 april 2022

𝙍𝙤-𝙡𝙞𝙣𝙣-𝙑

1e premie en uitnodiging nationale veulenkeuring

𝙉𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙁𝙚𝙫𝙚𝙧

1e premie en uitnodiging nationale veulenkeuring

𝙉𝙤𝙤𝙧𝙩𝙟𝙚

1e premie en uitnodiging voor de nationale veulenkeuring

𝙃𝙤𝙥𝙚 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙚 𝙋𝙤𝙡

1e premie merrieveulen geboren vòòr 28 april 2022